Iedereen neemt tegenwoordig foto's van zijn/haar eten. Hoe cooler het eruit ziet hoe beter. Wat als het nu eens instagramwaardig, gezond & snel is? Ideaal toch?
PS: Ook wij maken ons hieraan schuldig... Zie onderstaande foto.
Lees hieronder hoe je in enkele stappen je eigen acai bowl maakt. Voor 1 portie (een dubbele portie is ook een portie ☺)
-
1 The Holy Berry Açai - Special Grade pakje bevroren açai ( te verkrijgen bij Bio planet in het vriesvak.// www.bioplanet.be
-
Halve bevroren banaan (voor invriezen in stukjes gesneden)
-
(plantaardige) melk
-
Naar smaak zoeten met agave, honing, kokosnectar, ...
Afwerken met heerlijk vers fruit en iets “crunchy” zoals granola, zaden, speculoos, kokosschilfers, rauwe cacao,…
Hoe bereiden?
-
Neem een blender en snij het diepgevroren pakje in 2. Hoe kleiner de stukken hoe beter. Indien te hard, laat even ontdooien maar niet te lang.
-
Voeg diepgevroren fruit toe samen met de vloeistof.
-
Start de blender tot er geen brokjes meer te bespeuren zijn.
- Serveren en afwerken maar!
TIPS:
-
Vers fruit kan ook maar zorg voor fruit met zo weinig mogelijk vocht.
-
Laat het pakje niet te lang ontdooien.
-
Kan ook met yoghurt ipv melk.
Meer recepten kan je terugvinden op www.theholyberry.be/blogs/recepten