Over Sam

"Ik kan beginnen met een waslijst aan opleidingen op te sommen. Maar dit is niet de essentie. Wat echt belangrijk is, is dat jij bij mij centraal staat. Jouw doelstellingen zijn het middelpunt van elke training."

Visie

Iedereen heeft het druk. Presteren op het werk, een druk sociaal leven onderhouden en voor iedereen willen goed doen. Het eerste wat wegvalt is tijd voor jezelf. Je weet dat een gezonde geest en een gezond lichaam samen gaan maar het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als je dan toch tijd voor jezelf kan vrij maken dan probeer je alles uit dat moment te halen. Hier kom ik als coach in beeld. Een coach is iemand die je op jouw maat begeleidt. Iemand die je een duwtje geeft als je vast zit. Iemand die op het afgesproken uur op je wacht. Iemand die wil dat jij beweegt. Samen bekijken we jouw eigen doelstellingen en passen we elke training hierop aan.

Ik zorg ervoor dat elke training fun, functioneel en op jouw lijf geschreven is. Met 'af en toe' ( lees: vaak) een vleugje humor, een motiverend schouderklopje en een check-up SMS’je gaan wij samen voor jouw goed gevoel.

De kwaliteitsvolle training en continue bijscholingen zorgen ervoor dat de ‘ME-time’ optimaal wordt benut en dat jij krijgt wat je verdient.

Ontdek ons aanbod Contacteer Sam